BT Öğretmenleri Eylemi

Eğitim Söz-Sen  09.04.2011 tarihinde saat 12:30 Milli Eğitim Bakanlığı Önünde Mağdur Olan Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve Sözleşmeli Öğretmenler  için  basın açıklaması yapacaktır.

 

AŞAĞIDAKİ İSTEKLERİMİZİ DETAYLI OLARAK DİLER GETİRECEĞİZ.

1.      Bilişim Teknolojileri Dersinin 4,5,6,7,8 sınıflarda zorunlu olarak okutulması ders saat sayının 2 saat olarak belirlenmesi not ile değerlendirilmesini , liselerde ders saatlerinin düzeltilmesini  istiyoruz.
2.      Büyük emekler ve paralar harcanarak tüm okullarımızda bulunan ve yaklaşık 5 senedir yenilenmeyen Bilişim Teknolojileri Sınıflarının yenilenmesini istiyoruz.
3.      Öğretmenlik mesleğinde birlikteliğin sağlanması ve çalışma barışının bozulmaması için Sözleşmeli Öğretmenlerimizin kadroya geçirilmesini verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz.
4.      Okullarda Formatörlük Uygulaması yapılacaksa bunun bir esas ve usule bağlanmasını isteğe bağlı olmasını çalışma esaslarının bakanlık tarafından yapılmasını istiyoruz.
5.      Okullarda uygulanana Bilişim Teknolojileri ders müfredatının yeniden belirlenmesi bu konuda uzman kişilere danışılarak yapılmasını yeni bir plan ve programlara gidilmesini istiyoruz
Tüm Öğretmen arkadaşlarımızı yapacağımız eyleme davet ediyoruz.
İL: ANKARA
YER: Milli Eğitim Bakanlığı Önü
SAAT: 12:30
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
M. Sefa TETİKOĞLU
Basın Yayın. Sorum.
Başkan. Yrd.
TEL:0505 883 50 29

Selim (the_korsan)

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir