Sır Küpü – Kaos Teorisi

sirkupu_turgaygulerProgramlarını yıllardır takip ettiğim bir isimdi  Turgay Güler.  İlk gazeteciliğe  başladığında da sürekli araştırmacı gazetecilik habercilik yapıyordu bu yönünü değiştirmeden devam ediyor. Son çıkan kitabı Sır Küpü – Kaos teorisi…

Dan Brown’un Cehennemi ile yakın zamanlarda, benzer konularda çıktı 2 kitapta ama Allah’tan Turgay Güler’in de dediği gibi Sır Küpü az daha erken çıkmış yoksa çalıntı yaftaları yapıştırılması muhtemeldir. Kitap aslında roman kategorisinde ama içerik gerçek yada gerçek olması çok muhtemel şeyler..

Tek oturumluk bir kitap, yani okumaya başlayınca bitirmeden kalkmıyorsunuz. Ayrı ayrı hikayeler var nerede birleşecek bunlar diye düşünürken sonunu mümkemmel bir şekilde güncel olayları da katarak bağlıyor. İç ve dış güçlerin, büyük baronların ülke içinde ne oyunlar oynadıkları, neden bu oyunları oynadıkları, ülkemizin nasıl hamleler yaptığı gibi konular yer alıyor kitapta.  Ayrıca son zamanlarda yaşanan olaylarda kitapta yer alıyor, örneğin yazar gezi olaylarını önceden öngörmüş henüz ülkede yaşanmamışken. O yüzden kitap bittikten sonra keşke her şeyin iç yüzü kitapta anlatılan kadar doğru olsa net olsa bundan emin olsak dedim kendi kendime.. Başarılı ve okunması gereken bir çalışma..

 

Selim (the_korsan)

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir