Milletin asıl gücü imandır, inançlı evlatlarıdır…

Söylem şu, ben Türküm kardeşim , Türk olmaktan mutluyum… Ama öyle bir tavır ki ben müslümanım derken insanlar böyle ateşli olmuyor kimi zaman.. Müslümanlığa söylenen herhangi bir laf sineye çekilebilir ama Türklüğe edilirse çekilmez !!! lan oğlum bende türk oğlu türküm ne olmuş !!!
Peki Türk olmaktan neden mutlusun? Sen mi seçtin ki?
-Geçmişimiz şanla şerefle dolu kahramanlıkla dolu, kültürümüz var köklü geçmişimiz var vs vs…
EE peki Türklükten gurur duyma sebeplerinin en önemlisi geçmiş yani atalarımızın ecdadımızın başarılarıysa neden ağzını açan neden ecdadına, osmanlıya her türlü lafı saydırabiliyor??? İnsan gurur duyduğu bir geçmişe söver mi, hakaret eder mi, yırtıp atar mı?
ama yoookk bahane hazır, doğrularını da ve yanlışlarını da ortaya koymak lazım…
ee peki bu doğruları ve yanlışları ortaya koymak tüm dönemler için geçerli mi? bu doğru yanlışları izlediğiniz filmlerden yola çıkarak mı ortaya koyacağız, dinlediğim murat bardakçıdan sinan meydandan, izlediğimiz muhteşem yüzyıllamı ortaya koyacağız?
ee peki cumhuriyet dönemi neden eleştiriye kapalı, neden doğru ve yanlışı beraber konuşamıyoruz, sorgulayamıyoruz, neden geçmişle bağlarımız koparılmak isteniyor?? osmanlı sultanları vatan haini ilan ediliyor?
neden senin dediğin herşey doğru oluyorda bizim dediklerimiz yanlış oluyor.. sorsak siz medeni biz gericiyiz..
haaa tabi bir başka söylem daha vardı.. dağdaki çobanla sizin birçoğunuzun oyu bir değildi.. neden?oyların rengi farklı diye.. dün bir modacı şahsiyet yine bangırdıyordu benim eğitim seviyemde olmayanlarla ben nasıl eşit olurum. Zeynep Tosunmuş adı.. yazdıklarını tepki gelince twitterini kitlemiş edepsiz..
dümbelekler dağdaki çoban gidip bu topraklar için canını verirken sen askere bile gitmezsin, hadi gittin 40 tane adam bularak hastayım ölüyorum bitiyorum türü bahanelerle yatışa geçmek dilersin, tatil beldelerinde gününü gün edersin sonra adalet eşitlik beklersin..
neden küçüle küçüle bu topraklara sıkıştırılıp kaldık… son günlerin göz önünde ülkesi mısırı gerçekte lozanla kaybettiğimiz kimin hatırında var???
ülke yüzölçümünü 2.500.000 m2 den 6.500.000 m2 ye 8 yılda çıkaranlara söveriz, Çağ açıp çağ kapatana kardeş katili, adaletin simgesi olmuş ecdada harem düşkünü, herşeyini milli mücadeleye vermiş sultana vatan haini deriz, yüz ölçümünü 780.000m2 ye neden düştü orasını konuşamayız, orası dokunulmazdır, orasına bizim aklımız ermez, orası kitaplarda yazmaz, orasını bilmek ülkeye rejime sisteme zararlıdır..
insanlar dine muhalif olabilir, peygambere muhalif olabilir ama rejime muhalif olamaz, sorgulamayaz, düşünemez, haksızlığın karşısında duramaz, durdurulmaz..
yemişim sizin demokrasinizi.. bıktık artık benim her dediğim doğrudur triplerinden, haklı olan benim çığlıklarınızdan, çok bilmişliklerden…
Adama tarih diyorsun sana filmi romanı anlatıyor, ayet diyorsun AMA diyor, hadis diyorsun FAKAT diyor.. Adam okumuş cahil.. Lan ayetin hadisin aması fakatı mı olur…
Arkadaş mutlak doğruyu ortaya yaradan koymuştur, mutlak doğru Kurandır…
“Biz Kur’an’ı sana her şeyin apaçık bir beyanı olarak indirdik” (Nahl suresi)
İtirafım: ..
Arkadaşımın bir sözü var, hücrelerime kadar alyuvar akyuvarima kadar ben Türküm kardeşim, evet Türküm…
ve ben kendime itiraf edemesemde, dillendiremesemde bu söylemimle aslında içten içe kendimi, kendi ırkımı üstün ve en değerli ırk olarak gördüğüm bilinç altımda var.. Ben Türküm hükmü ben veririm, diğer ırkların hepsinin üstünde ben varım, birleştirici benim..
kendi kendime bunu bir üstünlük olarak görüyormuşum aslında itiraf etmesi zor olsa da.. farklı bir ırktan söylem geldimi ya sev ya terket lan, türk üst kimliktir vs vs bu durumun anayasal koruma altında olmasının sebep sonuçları bunlar.. takkeyi koyalım önümüze olayın özü bu…

Tarih bizi anayasa ile vurgulanmaması rağmen TÜRKLER olarak biliyordu zaten, bilecek ve bunu değiştirmek için tarihin yeniden yazılması gerekir…
Böyle olsa ne yazar… Allah’a imanım, islami hassasiyetim, Peygamberi hayat tarzim yoksa ne ise yarar… sadece Türküm ben demek bana ne getirir ne götürür hakkıyla müslüman olmadıktan olamadıktan sonra…
Kerkük derken Filistini unutmayacağız, Mısır derken Doğu Türkistanı unutmayacağız…
Önce ruhlarımız yağmalandı, köklerimizden koparıldık, hafızasız kaldık, biz aldatılmış bir nesiliz…
Geçmişle bağlarımız nasıl koparıldı bilmeliyim, neden islam aleminin lideri halifesi konumundayken artık esamemiz okunmuyor bilmeliyim, müslüman devletlerle aramıza neden nifak sokuldu, neden birlikte hareket edemiyoruz islam düşmanlarına karşı bilmeliyim…

Ecdadın yaptığı yemekle torunun karnının doymadığı gibi, ecdadın kahramanlık destanlarını anlatmakla da kimse bizden korkmaz çekinmez…
Korunacak emanetlerimiz, itaat edilecek manamız, yeryüzüne haykıracak davamız,yolumuzu aydınlatacak şehidlerimiz var..

“Bir milletin asıl gücü ne parasıdır, ne tankıdır, ne topudur. Asıl gücü imandır, inançlı evlatlarıdır. Prof. Dr. Necmettin Erbakan”

ahlak ve maneviyat olmadan gerisi boş laf..

Selim (the_korsan)

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir