Bilişim Öğretmenlerinin Durumu ve Fatih Projesi Anket Çalışması

Yine Niyazi bey’in teşviki ile, çok değerli arkadaşlarımızında yardımı ile böyle bir çalışma ortaya çıktı. Hem bakanlık birimlerine , hemde medya ve sosyal paylaşım sitelerinde sesimizi duyururken kullanmak üzere istatistiki bilgileri ihtiyaç duyuyorduk. Bu çalışmada  inşallah bu ihtiyacı karşılayacak ve isteyen herkes yaptığı çalışmalarda bu verileri kullanabilecek. Tekrar hatırlatalım bu anket bilişim teknolojileri öğretmenleri ve bitefo olarak görevlendirilmiş öğretmenlere yöneliktir.

Bilişim Teknolojisi Öğretmenleri, Bitefo, Okulların BT donanımları ve Fatih Projesi ile ilgili sorulardan oluşan bir anket BBNet-Çizgi Tagem tarafından hazırlanmıştır. Yarıyıl tatili dönemide Niyazi bey bu konu ile ilgili başlıkta açmıştı hatırlayanlarınız vardır.

Sorunlarımızı dile getirirken anket verilerinin de elimizde somut veriler olarak bulunması da faydalı olabilir. Kendi içimizdeki düşünceleri de bu şekilde öğrenme şansımız olur. Anketi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni arkadaşlarımızla, Bitefo olarak görevlendirilmiş arkadaşlarımızın doldurmalarını rica ediyoruz. Mümkün olduğunda çok katılım olması için arkadaşlarınızı da haberdar ederseniz seviniriz.
Anket biraz uzun, dileyen arkadaşlarımız aynı bilgisayardan devam etmek şartı ile parça parça da doldurabilirler.

http://goo.gl/5xL9p

BBNet-Çizgi Tagem şimdiden teşekkür eder..

Not:Anketin hazırlanmısında bizlere yardımcı olan İsmail, Olcay ve Özgür hocalarımıza da tekrar teşekkür ederim.

 

Ankete katılmak için http://goo.gl/5xL9p

Forum Adres http://www.bilgisayarbilisim.net/duyurularimiz-f3/bt-ve-fatih-projesi-anketi-lutfen-dolduralim-t81062.html

Selim (the_korsan)

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir