F@tih Projesi Pilot Okullar Anket Sonuçları

Projemizin yürütülmesi esnasında karşılaşabilecek problemler ve sorunların en aza indirgenmesi, projenin etkili, verimli ve zamanında tamamlanabilmesi için pilot bir uygulama yapılarak sonuçlarının izlenmesi F@TİH Projesinin başarısı için önem arz etmektedir. Bu nedenle Genel Müdürlüğümüz 2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk gününde Sn Bakanımız Nimet ÇUBUKÇU’nun açılışını yaptığı Sincan İl Genel Meclisi ilköğretim okulunda Projenin ilk uygulaması gerçekleştirilmiştir.

Pilot okulumuza dizüstü bilgisayar (36 adet), yakın atımlı projeksiyon (24 adet), tavan tipi projeksiyon (17 adet), çok amaçlı fotokopi makinesi (1 adet), akıllı tahta ( 2 adet) ve her dersliğe geniş bant internet bağlantısı kurulumları gerçekleştirilmiştir.

F@TİH Projesi Yürütme Ekibi olarak okulumuza her ay düzenli olarak ziyaretler yapılmakta karşılaşılan problemler ve sorunlar dinlenmekte, öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin görüşleri alınarak bundan sonraki uygulamalarımızla ilgili daha sağlıklı kararlar alınabilmektedir

http://fatihprojesi.meb.gov.tr/site/pilotuygulamalar.php

Selim (the_korsan)

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir